Hoofdmenu Top serviceplan Drie voordelen Deskundige voorlichting WH Keurmerk voordeelpakket

Wasmachine, vaatwasser en droger reparatie leidschendam Voorburg
WH Keurmerk voordeelpakket
WH-keurmerk
voordeelpakket

 

1. WH Witgoed reinigingsborstel
Speciale reinigingsborstel voor was-, droog- en vaatwasmachine, koel- en vrieskast, ovens, magnetrons, enz. (voor de meest voorkomende onbereikbare en belangrijke verontreinigde gebieden.

 

2. WH Intensief-reiniging.
Professioneel effectief reinigingsmiddel voor was- en vaatwasmachine, voor de niet zichtbare en kwetsbare machineonderdelen. Dit product is speciaal ontwikkeld door Wasmachineservice Haaglanden en heeft vele trouwe aanhangers.

 

3. WH Vlekjager.
Vlekverwijderaar (95% van alle vlekken verdwijnen), is ook speciaal ontwikkeld door Wasmachineservice Haaglanden.

 

 

 

 

4. WH Stofzuigerslang ontstopper.
Een handig stukje gereedschap om een onbereikbare verstopping op te heffen.

 

 

5. WH Wasmachine restwaterbak.
De speciaal uitgezochte restwaterbak voor het opvangen van het restwater uit uw wasmachine heeft vele voordelen. Het voorkomt het onnodig nat worden van uw vloer, beschadiging door water van uw dure vloerbedekking zoals laminaat, parket, enz.

 

6. WH Waterstop professioneel.
Wateroverstromingen door weersinvloeden kunnen in ons land kunnen niet altijd worden voorkomen, uit uw wasmachine wel!!
Staat uw wasmachine op zolder, of in een ruimte waar geen afvoerput in de vloer is aangelegd. Dan loopt u de kans dat bij lekkage, hoe klein dan ook,de schade in de duizenden euro's kan lopen.
Wel of niet verzekerd, op narigheid zit niemand te wachten. Een WH Waterstop professioneel biedt u een optimale elektronische beveiliging tegen lekkage van de wasmachine. Het kleinst denkbare plasje water op de elektronische voeler zorgt voor directe afsluiting van de watertoevoer (2 jaar garantie WH keurmerk)

 

 

  
© Copyright 2011-2020 by Hans Grootveld Leidschendam, Wasmachine Haaglanden Leidschendam / Voorburg - Reparaties en onderhoud aan uw wasmachine, vaatwasser en droger.