Hoofdmenu Top serviceplan Drie voordelen Deskundige voorlichting WH Keurmerk voordeelpakket

Wasmachine, vaatwasser en droger reparatie leidschendam Voorburg
Top serviceplan

Wasmachineservice Haaglanden streeft naar meer kwaliteit en is er niet alleen voor reparatie van uw wasapparatuur, waaraan uiteraard de grootste zorg wordt besteed, maar geeft bovendien garantie op reparatie. Nog een extra zekerheid, n.l. het "TOP SERVICEPLAN" van Wasmachineservice Haaglanden, dat die extra zekerheid biedt voor uw was-apparatuur.

Het "TOP SERVICEPLAN" omvat tegen geringe vergoeding de geruststellende zekerheid van een jaarlijkse controle/servicebeurt van Uw wasapparatuur, om de levensduur hiervan nog extra te bevorderen. Voor een klein extra bedrag kunnen bovendien tegelijkertijd meerdere apparaten, zoals was-, droog- en vaatwasmachines, op hetzelfde adres gecontroleerd worden. Wassen en drogen zonder zorgen is ook voor u een prettig idee!

Door deze jaarlijkse controle wordt eventuele slijtage van b.v. kunststof of rubber delen tijdig ontdekt en daardoor worden onverwachte storingen voorkomen. Grotere reparatiekosten zijn namelijk meestal het gevolg van kleine en vermijdbare oorzaken van verwaarloosd onderhoud en verkeerd wasgedrag. Aan de hand van een uitgebreid inspectierapport worden alle vitale onderdelen onderzocht en eventueel direct vervangen om nare verrassingen te voorkomen.
Na elke jaarlijkse controlebeurt krijgt u een inspectierapport met daarin de staat van de betreffende machine

Het "TOP SERVICEPLAN" van Wasmachineservice Haaglanden voorziet normaliter in alle kosten voor arbeidstijd en voorrijden. Ook indien tussen twee onderhoudsinspecties in toch een reparatie verricht moet worden, dan zullen hiervoor geen kosten voor arbeidsloon en voorrijden in rekening worden gebracht. De kosten van eventueel te vervangen onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Vanzelfsprekend worden alleen dan onderdelen vervangen, wanneer de technicus dit noodzakelijk acht, en na overleg met instemming van u.

Zelf hoeft u niets te doen. Na elk jaar wordt telefonisch een afspraak gemaakt wanneer het u meest gelegen komt om een inspectiebeurt aan uw apparaat uit te voeren.
Mocht U, om wat voor reden ook, niet bereikbaar zijn om een afspraak te maken, krijgt U automatisch een briefkaart waarin uzelf een afspraak kunt maken voor een inspectiebeurt.

De kosten van het abonnement op"TOP SERVICEPLAN" bedragen € 72,00 per jaar voor het eerste apparaat.
Elk volgend groot apparaat (was-, droog- of vaatwasmachine) € 36,00 per jaar.

Het "TOP SERVICEPLAN" afsluiten kan alleen ter plaatse, de betreffende machine moet dan vooraf eerst worden gecontroleerd op eventuele gebreken of slijtages, tegen normaal tarief.
Tegelijkertijd kan dan het aanmeldingsformulier worden ingevuld en na het lezen van de voorwaarden worden ondertekend.
Na betaling ontvangt u een servicepakket van "TOP SERVICEPLAN" welke zorgvuldig moet worden bewaard en bij aanvang van een"service inspectiebeurt" of "tussentijdse reparatie " moet worden getoond.

Samen met u zorgen we met "TOP SERVICEPLAN" van Wasmachineservice Haaglanden voor:

  • GEEN onaangename verrassingen
  • MEER was- afwas en droogplezier
  • KOSTEN besparend op reparatie
  • MILIEU vriendelijk en besparend
  • BEWUST langere levensduur

 

 

  
© Copyright 2011-2020 by Hans Grootveld Leidschendam, Wasmachine Haaglanden Leidschendam / Voorburg - Reparaties en onderhoud aan uw wasmachine, vaatwasser en droger.